De prachtige taxus Baccata past bij iedere tuininrichting. U kunt er lage haagjes mee vormen om de voor-of achtertuin mee te omlijsten. Of u creëert er een hoge, groene muur mee waardoor passanten geen inkijk meer hebben op uw tuin. De taxus Baccata kan uitgroeien tot grote hoogte maar, indien gewenst, ook laag blijven. Dit doet u door het regelmatig te snoeien. Ook solitair staat een taxus prachtig. Aangeplant in een border of als extra sierwaarde op uw terras door het in een pot te plaatsen. Houdt u wel van een gekkigheidje? De taxus kan in iedere vorm worden gesnoeid zodat u er een waar kunstwerk van kunt maken. De taxus Baccata is winterhard waardoor u het hele jaar kunt genieten van de fraaie groene kleur van de naalden.

Taxus kwekerij

Wanneer u op zoek gaat naar kwalitatief goede taxus Baccata waarvoor u geen cent teveel wilt betalen is de Taxus kwekerij in Lunteren een echte aanrader. Van kleins af aan wordt de Baccata onder de meest ideale omstandigheden daar opgekweekt tot verschillende hoogtes. Zo hebt u altijd voldoende keuze en worden ze snel bij u afgeleverd. De taxus Baccata is namelijk het hele jaar door aan te planten. Hierdoor hoeft u niet te wachten op een bepaalde periode in het jaar om de tuinvernieuwingen uit te voeren. Bij de Taxuskwekerij.nl kunt u online uw bestelling plaatsen en hebt u het snel in huis. Verser kan haast niet. Liever afhalen bij de kwekerij? Ook dat is zeker mogelijk. 

Taxus Baccata verzorgen

De Taxus Baccata is een makkelijke heester om te onderhouden. Eenmaal aangeplant kent het een snelle, dichte begroeiing. Het kan op iedere standplaats worden aangeplant en behoeft maar weinig water. Alleen in droge periodes wordt aangeraden om de taxus te voorzien van extra water. Let er wel op dat de bodem goed doorlatend is. Krijgt de taxus namelijk te natte voeten, dan bestaat er de kans dat de wortels gaan rotten. Eénmaal per jaar snoeien is voldoende om de taxus Baccata in optimale vorm te houden. De beste periode hiervoor is aan het einde van de zomer. Wilt u meer informatie? Vraag het gerust aan de allerbeste taxus kwekerij in Lunteren. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *