Ilex Crenata Green Hedge kopen

De Ilex Crenata Green Hedge is een haagplant. Dit is een plant die je in je tuin zet waar je verschillende vormen in kunt snoeien. Het is een plant die het hele jaar door groen blijft. Dit is natuurlijk ideaal als je in de winter geen kale tuin wilt hebben. Op het moment dat je geen wintergroene plant hebt, heb je namelijk al snel het gevaar op een kale tuin. 

Ideale vervanger voor de buxus

De buxus is een mooie haag om in je tuin te hebben staan. Dit komt omdat de buxus erg praktisch is om te hebben in je tuin. Echter zijn er wel een aantal grote nadelen van de buxus. 

De buxus is namelijk een plant die vatbaar is voor de buxusziekte en andere verschillende ziektes. Ook zijn ze niet erg bestand tegen de kou van buiten. Hierom is de buxus niet voor elke tuin geschikt om te nemen. 

De Ilex Crenata Green Hedge heeft hier echter geen last van. Dit is namelijk een plant die wel bestand is tegen verschillende ziektes en tegen kou. Dit maakt het de ideale haag om in je tuin te zetten. Hierdoor heb je namelijk geen last van een spontaan dode plant. Dat is namelijk niet iets waar je op zit te wachten. 

Ilex crenata Green Hedge: een makkelijke haag

De Ilex Crenata Green Hedge is een erg makkelijke haag om te onderhouden. Dit komt omdat er bijna geen onderhoud nodig is voor deze haag. Dit maakt dat de plant geschikt is voor verschillende soorten tuinen. 

Het snoeien van de Ilex Crenata Green Hedge is ook erg makkelijk om te doen. Dit komt omdat dit maar twee keer per jaar moet. Hierdoor hoef je niet al te vaak de plant bij te snoeien of heb je niet het gevaar dat de plant er niet uit ziet omdat er te veel blaadjes los zitten. 

Ook kun je de Ilex Crenata Green Hedge het hele jaar door planten. Wel is het handig om te kijken of de grond bevroren is of niet. Op het moment dat de grond is bevroren, kun je beter even wachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *