Het mooie weer komt er weer aan! Misschien is het nog een beetje een grauwe boel in je tuin. Dat is niet zo gek, het is immers net winter geweest en de lente komt nog maar voorzichtig om de hoek kijken. Af en toe is het te merken dat de lente in de lucht zit, terwijl het soms ook nog somber en bewolkt is. Gelukkig zijn er verschillende dingen die je kunt doen om jouw tuin in ieder geval een stuk minder grauw te krijgen. We geven je een aantal tips.

Voeg groen toe

Groen is erg gezellig in je tuin. Je kunt een aantal verschillende planten, struiken of misschien zelfs wel bomen plaatsen, maar daarnaast mogen kleurrijke bloemen natuurlijk ook niet ontbreken. Lekker veel kleur in je tuin zorgt ervoor dat de boel direct al een stuk gezelliger wordt. Houd je er niet zo van om planten te moeten verzorgen, of gaan ze altijd dood bij jou? Dan kun je zelfs ook voor kunstplanten voor buiten kiezen. Tegenwoordig zijn er varianten te koop die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Ga voor de juiste soort betegeling

Ook de betegeling kan veel doen voor de sfeer in je tuin. Ga bijvoorbeeld voor waaltjes van 123sierbestrating.nl in een kleur die jou aanspreekt. Zorg er wel voor dat deze kleur bij de rest van je tuin past, zodat alles mooi één geheel vormt. 

Plaats een loungeset

Een tuin moet natuurlijk ook een plek zijn waar je lekker in kunt genieten. Een goede loungeset mag dan ook niet ontbreken. Koop een loungebank en een bijpassende tafel en vergeet niet ook wat zachte, sfeervolle kussentjes toe te voegen. Op die manier kun je heerlijk tijd doorbrengen in je eigen tuin en ziet de boel er ook nog eens gezellig en sfeervol uit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *