De allerbeste en kwalitatief zeer goede buxusvervanger vindt u op www.Buxusvervanger.nl. Een groots aanbod die allen uit de eigen kwekerij komen waardoor u zeker weet dat de planten alle benodigde aandacht hebben gehad en met veel zorg zijn opgekweekt. De prijs van een buxusvervanger is zeer betaalbaar. Zo hebt u voor een klein bedrag een prachtige nieuwe haag in de tuin staan die als buxusvervanger kan dienen. U kunt iedere gewenste plant heel gemakkelijk online bestellen. In iedere gewenste hoogte en aantallen. Wanneer u een groot aantal af wilt nemen brengt Buxusvervanger.nl graag een vrijblijvende offerte uit. Omdat een haagplanten rechtstreeks uit de eigen kwekerij komt kan er snel geleverd worden op iedere gewenste locatie in Nederland en België.

Welke buxusvervanger is het meest geschikt?

Welk type buxusvervanger het meest geschikt is voor u is een kwestie van smaak. Een Ilex crenata heeft, vooral de soort Green Hedge, de meeste overeenkomsten qua uiterlijk en groei met de buxus. Deze buxusvervanger heeft ook kleine, groene blaadjes en mooie, volle vertakkingen die opgaand groeien. In tegenstelling tot de buxus houdt de buxusvervanger Ilex crenata van een zurige grond. Wanneer dit niet het geval is op de plek waar u de buxusvervanger wilt aanplanten kunt u het beste rododendrongrond toevoegen. Zorg er tevens voor dat de grond lekker luchtig is en goed doorlatend. Als buxusvervanger kunt u ook denken aan de Portugese laurier, de liguster of de taxus. Al lijken deze planten qua uiterlijk minder op de buxus, ze hebben een paar dingen wel gemeen. En dat is dat iedere buxusvervanger winterhard is en een mooie groene ‘muur’ aan de tuin geeft.

Waarom op zoek naar een buxusvervanger?

Omdat de buxus veel geplaagd wordt door diverse ziektes en de buxusmot is vervangen een goedkopere optie dan bestrijding hiervan. Bij Buxusvervanger.nl hebt u een ruime keuze uit diverse soorten die niet vatbaar zijn voor ziektes en aantasting door rupsen of motten. Iedere buxusvervanger heeft een aantal eigenschappen die overeenkomen met de buxus. Ze kunnen als haag worden aangeplant maar ook solitair in de volle grond geplaatst worden of in een pot. Kijk snel op Buxusvervanger.nl naar welke buxusvervanger uw voorkeur uitgaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *