In de Gelderse Vallei ligt een prachtige studentenstad. En dan hebben we het natuurlijk over Wageningen. Deze studenten zijn ook veel te vinden in de stad, wat kenbaar wordt gemaakt door de vele studentenhuizen en -verenigingen. Maar ook de natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Wageningen

Het Belmonte Arboretum 

Het Belmonte Arboretum is een prachtige botanische tuin in Wageningen. Dit voormalige landgoed staat vol met meer dan duizend rhododendron en daardoor de grootste collectie van de Benelux. Daarnaast zijn er vele appelbomen, esdoorns, sierkersen, magnolia’s en berken in de botanische tuin. En deze bomen moeten regelmatig verzorgd worden, dus ook in Wageningen zorgt Van Voorthuizen voor boomzorg. 

Boomzorg in Wageningen

Boomzorg is erg belangrijk. Hierdoor kunnen bomen een stuk langer leven en blijven ze ook mooi en gezond. Wie wilt dat nou niet? Maar Van Voorthuizen helpt niet alleen bij de zorg van een boom. Zij kunnen van begin tot eind alles verzorgen rondom een boom. Dit begint dan natuurlijk bij het uitkiezen en leveren van een boom. Hierbij wordt gelet op de inwendige en uitwendige kwaliteit van de boom. Maar natuurlijk ook naar de mogelijkheden en wensen van u. Daarna moet de boom geplaatst worden. Dan is het tijd om voor de boom te zorgen. Dit kan nodig zijn als de groeiplaats verbeterd moet worden of als de boom last heeft van ziektes. De boomverzorgers in Wageningen hebben alle kennis en middelen in huis om de boom weer gezond te krijgen en houden. Ook is het soms nodig om een boom te snoeien of is er een gewenste vorm. Dit kan natuurlijk ook geregeld worden! Bij Van Voorthuizen ben jij dus aan het goede adres voor een bomenspecialist in wageningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *